Tankar

Gör ditt nästa sportevenemang oförglömligt med specialdesignade vimplar

Utväxling av vimplar mellan två lag som tävlar mot varandra är en gammal tradition inom fotbollens värld. När de stora klubborna eller landslagen spelar mot varandra och de två kaptenerna träffas på mitten av banan innan matchen börjar vill du se dem ge varandra handen och utväxla deras respektive lags vimplar.   

På vimplarna är lagens vapensköld eller flagga representerat och traditionen med att utväxla dem är en symbol på vänskap och respekt lagen emellan. Men det är inte bara de stora stjärnorna som markerar fairplay innan matchen börjar på detta sätt. 

Att byta klubbvimplar på är nämligen utbredd på alla nivåer inom fotbollens värld och för små klubbor är det ett fantastiskt sätt att minnas en match eller turnering på. Efterföljande kan vimplarna tas med tillbaka till klubbhuset som souvenir och hängas upp som minna för spelarna som deltog. På så sätt blir klubblokalen en museilikande prägel när den kombineras med pokaler och bilder. 

 

Vimplar för en varje smak 

Hos Badgeland kan du och din klubb på producerat eran helt egen vimpel i lagets färger med emblem, logga och text påtryck. Det finns massor med möjligheter för utseendet och storleken så ni kan med garanti få en vimpel som vill göra era motståndare avundsjuka. 

De dekorativa vimplarna kan göras från de helt små storlekarna som kan hängas i bilens backspegel upp till de stora i flaggstorlek – både trekantade och klassiska kvadratiska med spetsiga änder som en vapensköld. 

Fransar eller inte? Det är helt upp till dig. Vimplar med fransar är verkligen snygga på väggen i klubbhuset och du kan både välja att få fransar i botten eller hela vägen upp längs sidorna också – och du kan så klart välja på en rad olika färger. 

 

Merchandise och memorabilia till din klubb

Behöver du och din klubb något för att minnas den säsongen där du äntligen lyckades kliva upp i en högre division eller vill ni bara gärna att era klubbfärger synas så mycket som möjligt? Då är vimplar ett strålande val för er.

Spelarna vill älska de små vimplarna med sugkopp som kan hängas i bilen eller på fönstret till barnens rum- Det är samtidigt ett effektivt sätt att styrka lagandan och sammanhållet på och en vacker vimpel vill med säkerhet göra dina medspelare stolta över att representera klubben.

Läs mycket mer om dina möjligheter för att göra vackra vimplar med logga här.