Tankar

Hyr en DJ i Stockholm till bröllopet

Om du planerar ett bröllop i Stockholm har du garanterat mycket att tänka på när det kommer till den stora kvällen. Catering, kläder, smink och musik måste sitta för att bröllopet ska bli den lyckade fest som ni alltid drömt om.

En viktig faktor för att festen ska bli en riktig hit är att du hittar en bra DJ i Stockholm som känner av stämningen på bröllopet och kan anpassa musiken till era gäster och till stämningen i lokalen.

 

En bra dj kännetecknas av lyhördhet, noggrannhet och bra mix på låtarna. Ni ska kunna ha bröllopsvalsen när ni vill ha den och dansen ska starta på utsatt tid.

Efter vigseln kan DJ:n spela lite bakgrundsmusik och hjälpa er förhöja stämningen när det är mingel i området.

 

Komplettera en DJ med saxofonist

Vill du lyxa till bröllopet ordentligt är rådet att hyra en saxofonist i Stockholm en garanterad hit som kommer lyfta ert bröllop till nya höjder. Speciellt om DJ:n och saxofonisten är samspelta och har en ton som fungerar ihop. Många är de dansgolv som fått en fantastisk upplevelse när saxofonisten drar igång kända låtar och får människor att röra sig i takt.

 

Hyr högtalare och luta er tillbaka

Att ha en bröllopsfest innebär att du och din tilltänkta ska kunna luta er tillbaka och njuta av er dag. Därför är det klokt att låta en discjockey ordna med all musik och underhållning för att personen ska kunna känna sin egen utrustning. Det sista du vill ha är en DJ som sitter och felsöker högtalarna som du hittat i källaren på festlokalen precis när ni vill dansa. Satsa på kvalitetsmusik och ni kommer minnas dagen hela livet.

 

 

Spellistor och olika typer av musik

Att önska musik av DJ:n på bröllopet kan bli en hit om det finns utrymme för spontanitet och ni vill göra festen än mer personlig. Prata med DJ:n innan bröllopet och säkerställ att ni bestämt vad som ska spelas och vilken typ av musik ni gillar så kommer ni bli nöjda. Tänk på att musiken ska varieras beroende på lokal, människor och tid på kvällen. En duktig DJ kommer göra allt för att ni ska bli nöjda.